Паштети з бобових: майстер-клас від Євгенії Розуменко

15 листопада, в рамках студії творчого настрою «фАРТ», відбувся черговий майстер, який був присвячений здоровому харчуванню.

Учасники засідання отримали вичерпну інформацію та впевнилися на практиці, що вареники з начинкою «картопля – сочевиця» дуже смачні. А паштет з молодого замороженого горошку, збитий у блендері з додаванням засмажки, олії, спецій є повноцінною і смачною стравою. Солодка квасоля використовується, як начинка для пирогів.

А потім були «Трюфеля» з бобів, кураги, меду, горіхів…

Всі ці смаколики мали змогу оцінити учасники студії творчого настрою «фАРТ».

Отже, 22 листопада о 14 годині дня чекаємо всіх бажаючих на майстер-клас по створенню кулінарних шедеврів з горіхів.


Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...
[object Object]
399 Переглядів
Вибрати мову сайту »