У неділю, 29 листопада, відбувся останній майстер-клас по здоровому харчуванню від майстрині Євгенії Ярославівни Розуменко.
Протягом чотирьох тижнів Євгенія Ярославівна ділились з кіровоградцями секретами здорового харчування, розповідала та навчала секретам приготування різноманітних смаколиків з сої, горіхів та різних видів бобових.
У рамках останнього майстер-класу відбулася лекція про основні принципи здорового харчування. Гості дізналися про оптимальний розподіл продуктів у залежності від часу доби, про обов’язкове вживання продуктів, багатих на клітчатку та фруктів у повсякденному раціоні. А для того, щоб на практиці довести, що здорова їжа може бути не тільки корисною, а й смачною, пані Євгенія розкрила секрет приготування пудингу на основі пшеничної каші та фруктів, який поєднує в собі усі корисні компоненти. Усі бажаючі могли не лише записати рецепт, але й скуштувати корисну страву.